AC/DC ponovo sviraju zajedno

Created | By: freeradio | October 5, 2020
AC/DC ponovo sviraju zajedno

Pjevač Bajan Džonson, basista Klif Vili-jams i bubnjar Fil Rud zvanično su se vratili u AC/DC, što pokazuje i prva službena fotografija ponovo okupljenog benda.

Fotografija je potvrdila dugogodišnje glasine, koje su prvi put počele da kruže 2018. godine, o povratku trojca u bend. Frontmen benda od 1980. godine Džonson je iz benda izašao 2016. godi-ne nakon što je doživio gubitak sluha, dok je Ruda na turneji “Rock or Bust” zamijenio Kris Slejd. Basista Vilijams službeno se povukao iz benda 2017. godine.

Poslije dugog perioda tišine, uobičajene prakse u AC/DC svijetu, proteklih ne-djelja je došlo do pravog naleta akti-vnosti iz benda. Ali, ova svjetska vijest nije na uobičajen način stigla do njihove publike.

Članovi benda odlučili su da budu kreativni, te su tako čitaoce lokalnih novina u Tisajdu, Njukaslu, Glaz-govu, Mančesteru i Birmingemu dočekali neočekivani AC/DC oglasi dok su listali dnevna izdanja.

nezavisne

8 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017