23. Aprila 2024.
NaslovnicaNovostiABA liga: Partizan na Novom Beogradu čeka Zvezdu

ABA liga: Partizan na Novom Beogradu čeka Zvezdu

Osmo kolo regionalne ABA lige donosi veliki derbi jer se večeras (21) sastaju Partizan i Crvena zvezda. Beogradski klubovi su očekivano u gornjem dijelu tabele, s tim što Zvezda nije doživjela nijedan poraz, dok ih “crno-bijeli” imaju tri.

Partizan je domaćin u hali “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu, ali favorit u ovom meču je svakako Zvezda. Duel beogradskih timova biće 43. u regionalnom takmičenju i skor je 21:21.

“Za mnoge je ova utakmica sud da si dobar ili nisi. Za mene presudan je samo krajnji rezultat u sezoni. Mi želimo ovu pobedu iz više razloga, ali na prvom mestu zbog prednosti domaćeg terena u plej-ofu”, počeo je Saša Obradović, trener Crvene zvezde.

Partizan igra mnogo bolje otkako ga je preuzeo makedonski stručnjak Sašo Filipovski, koji kaže da ako žele pobjedu moraju biti na visokom nivo tokom cijelog meča.

“Uzimam svaku utakmicu samu za sebe, tako i ovu. Svaka je važna i za svaku se treba pripremiti maksimalno. Spremamo se kao i za svakog drugog rivala. Znamo da treba da odigramo na visokom nivou sa koncentracijom 40 minuta. Zvezda ima duboku rotaciju, igraju sa mnogo igrača i visokim intenzitetom tokom cijele utakmice, tako da treba naći odgovor na takvu igru”, rekao je Filipovski.

nezavisne

[vc_facebook type=”button_count” el_id=”https://www.facebook.com/freeradioprijedor/”]

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments