PULS MLADIH – OMLADINSKI SAVJET PRIJEDOR

Created | By: freeradio | September 2, 2020
PULS MLADIH – OMLADINSKI SAVJET PRIJEDOR

Kao pojedinci entuzijasti okupili su se 2005.godine s cijem da poboljšaju položaj mladih u društvu. Danas, nakon 15 godina aktivnog djelovanja, Omladinski savjet PD okuplja veliki broj mladih ljudi. Sve ove godine vodilja im je bila da podstaknu mlade ljude da volontiraju i aktivno učestvuju u stvaranju boljeg života u gradu.

„Jedan od glavnih ciljeva Omladinskog savjeta Prijedor  je unapređenje mogućnosti za aktivno učešće mladih”, ističe predsjednik organizacije Srđan Šobot.

Marina Krneta, predsjednik Upravnog odbora OSP-a , kaže da njihov cilj da se aktivira veliki broj omladinaca i da grad Prijedor pokaže da ima više od 30 mladih, koliko ih je sada aktivno u OSP . “Važno je da se što više mladih aktivira zbog svog ličnog napretka, ali i napretka cijele društvene zajednice.  OSP sprovodi brojne radionice i projekte kroz koje mladi mnogo toga mogu da nauče, ali i da naprave konkretne promjene. Moram naglasiti da trenutno imamo 12 NVO u upravnom odboru i cilj nam je da zajedničkim radom i trudom pokušamo unaprijediti grad Prijedor, gdje bi smo obezbjedili omladini bolje sutra”, dodaje Marina.

“Omladinski savjet Prijedor ima novo rukovodstvo i lanac mladih ljudi koji su spremni za akciju, a imamo i veliki broj projekata u planu. S toga pozivamo mlade ljude da dođu kod nas, da se upoznamo, da razmjenimo ideje i zajedno pokušamo nešto promijeniti u bilo kojoj oblasti, sportu, kulturi, obrazovanju, u vašoj mjesnoj zajednici”, ističe Radovan Đaković, sekretar prijedorskog Omladinskog savjeta.

“Omladinski savjet Prijedor ima svoju kancelariju na Gradskoj tržnici.  Pozivam mlade ljude da nas posjete i da nam se pridruže, a prije svega želim da im poručim da vjeruju u sebe i da će im se kroz aktivizam pokazati da ono što žele mogu ostvariti. Samo im je potrebna jaka volja i snaga”, istakla je Marina.

Više informacija o aktivnostima Omladinskog savjeta Prijedor možete pronaći na njihovoj Facebook stranici  https://www.facebook.com/OSPrijedor/ .

100 Comments
Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Free Media d.o.o.
FREE RADIO PRIJEDOR

Žarka Zgonjanina 15
79 101 Prijedor

Tel: 052/233-303
Tel/fax: 052/240-101

E-mail: freeradio.prijedor@gmail.com

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a, i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Informacije koje se pružaju na ovom web sajtu nisu službene informacije vlade SAD-a,

i ne predstavljaju stavove američke Agencije za međunarodni razvoj ili američke vlade.

Copyright 2017